Woningventilatie voor een goede gezondheid

Goede ventilatie, zuivere lucht

Dagelijks leven we in een gesloten ruimte. We isoleren deze goed om energiezuinig te leven. Toch is het belangrijk voor onze gezondheid om in zuivere lucht te vertoeven. Daarom is het al enkele jaren verplicht om een ventilatiesysteem te plaatsen in een nieuwbouw en bij een grondige renovatie. Zoals u weet, leidt niet ventileren tot ongezonde lucht, schimmels en dus eventueel gezondheidsproblemen.

Verschillende ventilatiesystemen

Er zijn verschillende types woningventilatie op de markt. Gaande van simpele mechanische luchtafvoersystemen (systeem C) tot een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning (systeem D). Bij ventilatiesysteem C is er een natuurlijke luchttoevoer en een mechanische luchtafvoer. Bij ventilatiesysteem D is er een mechanische luchtafvoer en mechanische luchtaanvoer.

Het is belangrijk dat ook naar de kwaliteit van het materiaal zoals de ventilatiebuizen gekeken wordt. Door de juiste kanalen te gebruiken, kunnen o.a. storende geluiden voorkomen worden. En minstens zo belangrijk is; ze geven geen ongezonde stoffen af en zijn dus perfect voor uw gezondheid.

Onze gekwalificeerde medewerkers hebben de nodige opleidingen gekregen om deze systemen foutloos te plaatsen en aan te sluiten. Zo bent u zeker van een perfect werkend systeem.

Contact opnemen

Hebt u interesse in woningventilatie in Zevekote? Contacteer ons gerust! Wij informeren u graag over de verschillende systemen en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Back to Top