Volledige afwerking van sanitair en badkamers

Badkamer naar uw smaak

De badkamer is een bijzondere plek in de woning. Het is een ruimte om tot rust te komen. Daarom is het belangrijk om de juiste materialen te kiezen, op basis van uw eigen keuze en stijl. Uw smaak, wensen en budget bepalen hoe uw badkamer er uiteindelijk gaat uitzien.

Wij zorgen voor de aan- en afvoer van water, en plaatsen alle sanitaire toestellen zoals bad, douche, toilet, badkamermeubel en de nodige accessoires. Door onze prima samenwerking met andere specialisten zorgen we ook voor het plaatsen van tegels en het installeren van ramen, deuren, plafonds en andere. Wij regelen het volledige verloop van de werken zodat u na afloop van een mooi afgewerkte badkamer kan genieten.

Zonneboilers

De zon is voor iedereen gratis. Zonneboilers zetten zonne-energie om in warm water. Samen met u bepalen we waar de zonnecollector het best geplaatst wordt om het hoogste rendement te halen. Zonnecollectoren kunnen zowel op een hellend als een plat dak geplaatst worden. Zonneboilers zijn bijzonder geschikt om uw sanitair water op te warmen. U krijgt er bovendien subsidies voor zodat de installatie zichzelf relatief snel terugbetaalt. Met een zonneboiler beschikt u over goedkoop en milieuvriendelijk warm water.

Contact opnemen

Zoekt u een vakman die alle kneepjes van het vak kent en steeds voor absolute kwaliteit gaat? Contacteer ons of vraag een offerte voor uw sanitair en badkamers in Zevekote.

Back to Top