De vakman voor uw elektriciteitswerken

Is de ruwbouw van uw nieuwbouwwoning of appartement bijna gerealiseerd? Of begint u aan een renovatie? Dan is het de hoogste tijd om het ganse elektriciteitsgebeuren ter harte te nemen. Enkel een goede vakman kan uw toekomstig comfort en uw veiligheid garanderen.

Maak daarom vrijblijvend een afspraak met Gino Annys. U kan bij ons terecht voor elektriciteitswerken in Zevekote, voor uw nieuwbouw of verbouwing.

Elektrische installaties

Wenst u een traditionele elektrische installatie of een traditionele installatie met een sturing zoals Niko Home Control of een domotica-systeem op maat? Alles is mogelijk. We zorgen steeds voor een verzorgde installatie.

Ook voor parlo- of videofoon kan u bij ons terecht. Voor alarmsystemen van brand en inbraak werken we samen met gecertificeerde firma's.

Verlichting

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van verlichting. Na een grondige lichtstudie wordt samen met u een keuze gemaakt van de gepaste verlichting in de ruimte. Hierbij wordt steeds meer ledverlichting voorgesteld.

Contact opnemen

Wij nemen zowel grote als kleine elektriciteitswerken aan en maken graag vooraf een offerte. Bent u geïnteresseerd of hebt u een vraag voor ons?
Contacteer ons dan gerust. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn!

Back to Top