Centrale verwarming die bij u past

Wanneer men vroeger sprak over verwarming, sprak men in feite enkel over het vermogen om een bepaalde ruimte te verwarmen. Tegenwoordig is het ook bijzonder belangrijk dat de installatie die u kiest milieuvriendelijk en energiezuinig is. Gino Annys uit Zevekote helpt u bij het maken van de juiste keuze van centrale verwarming, zowel voor u als voor het milieu. Het team van techniekers schoolt zich constant bij, zodat ook de nieuwste technieken voor hen geen geheimen hebben.

Hoogrendementsketels

Bij ons kan u terecht voor condenserende ketels op gas of mazout.

Radiatoren

Wij hebben een ruime keuze aan radiatoren zodat u beslist het type en design vindt dat perfect in uw huis of appartement past.

Zonneboilers

Wij plaatsen ook zonneboilers, maar omdat die vooral gebruikt worden om sanitair water op te warmen bespreken we die daar. Klik hier voor meer info.

Vloerverwarming

Een populaire manier om een huis te verwarmen is vloerverwarming. Deze heeft tal van voordelen. U bent welkom om ons een bezoekje te brengen en u te informeren over de mogelijkheden.

Warmtepompen

Met een warmtepomp verwarmt u uw woning op een energiezuinige manier, ideaal te combineren met vloerverwarming.

Leidingen

Voor de leidingen gebruiken wij de juiste materialen. Denk daarbij aan meerlagenbuis, koper en galva.
Indien u ons wilt bereiken of een offerte wenst voor de installatie van centrale verwarming in Zevekote, klik door naar de contactpagina.

Back to Top